Communicatie & Coaching

Wat je ook wel of niet denkt te kunnen als organisatie of als persoon, ik help je doeltreffend(er) te zijn. In je ideeën, je verhaal, je presentatie.

Of alle drie!

Communicatie & coaching

Uitleg

Iedereen communiceert. Alleen niet allemaal even effectief. Tijdsdruk, belangen, sentimenten, gebrek aan vaardigheden, elkaars ‘taal’ niet spreken, kunnen obstakels zijn. Uitbesteden is een optie. Advies inwinnen ook. Of sparren.

Ik ondersteun jou of jouw organisatie met waar je behoefte aan hebt. In de volle breedte van het vak en met alles wat ik als ervaren professional aan inzichten en competenties heb verworven. Ik schakel snel in verschillende contexten. Mijn bijdragen zijn altijd opbouwend en to the point. Ook coach ik beginnende en ervaren (communicatie)professionals.

Werkwijze

Jij belt, mailt of appt en wij maken een afspraak. Als ik aan de slag ga, begin ik met een analyse van je vraag en je vraagstuk. Op basis daarvan werk ik een voorstel uit in de vorm van een idee, plan, aanpak en/of advies. De opzet is altijd flexibel. Planning en budget bepalen we in overleg. Ik werk bij voorkeur stapsgewijs met ruimte voor gezamenlijk monitoren, evalueren en bijstellen.

Coach- en adviesuur € 95,-

Tekstproductie per uur € 70,-

Reiskosten o.b.v. € 0,21 per km

Alle tarieven zijn excl. BTW.

Klanten zeggen

 

11

Jan Jansen

Bedrijf X

Mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

11

Jan Jansen

Bedrijf X

Lid van

Geïnteresseerd? Laten we doorpraten met een kop koffie!