Kleur & Stijl

Ik zie snel welke kleuren en kledingstijl jouw persoonlijkheid ondersteunen.

En je ‘optreden’ natuurlijker en effectiever maken.

Kleur & Stijl

Uitleg

Kleuren beïnvloeden ons gedrag, gevoelsleven en onze perceptie van wat we zien. Bij kleding spelen behalve kleur(en) ook pasvorm en stijl een rol in onze waarneming en inschatting van de ander. Iedereen kent wel die (creatieve) ontwerper met de paarse bril, of die (nauwgezette) graatmagere boekhouder-met-bretels.

Ik analyseer – met behulp van het zogeheten 78 Color System én het vierseizoenen(plus)systeem – welke (combinaties van) kleuren jou het meest flatteren. Voor jouw kledingstijl maak ik een uitgebreide silhouetanalyse. Samen geven ze je een compleet beeld en persoonlijk advies hoe jouw uiterlijke presentatie je innerlijke en/of professionele doelen kan ondersteunen.

 

 

 

Werkwijze

Ik raad aan om vóór de stijlanalyse eerst een kleuranalyse te doen. Hiermee ben je al goed voorbereid. En ben je in staat om de adviezen vanuit de stijlanalyse direct een plek te geven. Een kleuranalyse duurt anderhalf tot twee uur. Met een stijlanalyse ben ik circa twee uur bezig. Ik werk in beginsel een-op-een. Desgewenst kan ik bij twee personen tegelijk een kleuranalyse uitvoeren. Ik kan ook workshops (maatwerk) verzorgen over kleur en stijl.

Kleuranalyse 1 persoon € 95,-
Kleuranalyse 2 personen (tegelijk) € 85,- per persoon
Stijlanalyse 1 persoon € 155,-

Reiskosten o.b.v. € 0,21 per km (eventueel)

Dit zijn voor particuliere klanten prijzen incl. BTW, voor zakelijke klanten excl. BTW.

 

Klanten zeggen

(Workshop Kleur en Stijl) Leuke avond, veel geleerd en een enthousiaste docent (Hanneke) voor de groep. We hebben met z’n allen genoten en zijn ook nog eens een stukje wijzer geworden.

(Ria H.)
Personeelsvereniging gemeente Houten

Hanneke, bedankt voor je bijzonder goede kleuradvies. Het was heel gezellig maar vooral ook verrassend. Samen ontdekken welke kleuren mij mooi staan en welke ik beter kan vermijden. Wist niet dat kleur zo veel kan: mijn ogen spreken meer en mijn huid ziet er stralender uit. Mijn kleurenpaspoort is nu een onmisbare hulp bij het shoppen.

Antoinette H.

(Kleuranalyse) “Het kleurconsult van Hanneke heb ik als heel prettig en nuttig ervaren. Op een hele rustige en persoonlijke manier geeft Hanneke je inzicht in wat voor jou wel en niet werkt. Het handzame kaartje wat je mee krijgt aan het eind van het consult is heel praktisch. Dit had ik eerder moeten doen! Daarom heb ik aan mijn dochter en mijn schoondochter een kleurconsult cadeau gegeven. Zijn zij er in ieder geval vroeg bij.”

Greet D.

(Kleuranalyse) ‘Een kleuranalyse laten doen is niet alleen nuttig maar ook leuk. Even een momentje waarin alles om jouw draait! Een uniek advies speciaal afgestemd op wat bij jou past. Hanneke komt direct met praktische tips en leert je hoe je de volgende dag al een verandering kan maken met de spullen die je al in huis hebt.’

Mariska v. R.

(Stijlanalyse) Ik heb al een tijdje terug een kleurentest gedaan en was erg benieuwd of mijn manier van kleden wel goed was. Met een tegoedbon voor mijn verjaardag heb ik in overleg met Hanneke gekozen voor de stijldvies. Ik heb veel geleerd over de kleuren en kleding die bij mij past. Hanneke neemt de tijd en is professional bezig. Vooral het accentueren wat goed is en camoufleren wat je wilt verbergen sprak mij erg aan. Ik ga nu goed opletten wat ik ga kopen en zo mijn kledingstijl langzaam opnieuw aanpassen. Zeker een aanrader om dit te doen.

Antoinette d. B.

Lid van

Geïnteresseerd? Laten we doorpraten met een kop koffie!