Over Hanneke Meissner

Wie is Hanneke Meissner

Als klein meisje was ik al gek op kleuren. Ik vergat de tijd als ik de behangboeken van mijn grootvader versierde. Steeds nieuwe motieven, andere kleuren en combinaties. Dat ‘mooier maken’ doe ik nog steeds. Niet meer met het puntje van mijn tong uit mijn mond. Maar wel nog steeds met alles wat ik in me heb; in de vorm van advies, coaching, uitvoering of ondersteuning. 

Hanneke’s verf

Wat communicatie, coaching en kleur- en stijladvies met elkaar te maken hebben? Ze komen voort uit mijn persoonlijke en beroepsmatige interesse en ze liggen inmiddels gebroederlijk (gezusterlijk?) op mijn palet. Samen vergroten ze mijn doeltreffendheid in alle gebieden waarop ik actief ben. Ik combineer mijn competenties waar nodig of nuttig én desgevraagd.

Hanneke’s kwasten

Ik ben een ervaren vakvrouw met een scherp oog voor de behoeften van de ander en de vragen of eisen die de situatie of het doel stelt. Mijn adviezen zijn nuchter, realistisch en no nonsense. In samenwerkingen zijn mijn betrokkenheid, support, doorzettingsvermogen en enthousiasme groot. Ik geniet van ambachtelijke kwaliteit. 

Geïnteresseerd? Laten we doorpraten met een kop koffie!